VIDEO: Een test met de Yamaha YZ250

VIDEO: Een test met de Yamaha YZ250
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het 2024-model van de Yamaha YZ250 is een buitenbeentje. Er veranderde niks ten opzichte van het vorig model tenzij de graphics: Die kan je nu kiezen met een retrolook omdat het merk zijn 50ste verjaardag viert van de YZ-modelreeks. 

En toch is het een buitenbeentje en net omdat deze Yamaha nauwelijks is gewijzigd sinds 2005. Oke, er vielen enkele kleine updates te noteren maar het tweetaktblok is nog altijd dat van 2005. Deze Yamaha is een echt comfortabele machine en dus uitermate geschikt voor degene die geen MXGP hoeven te winnen.

Hij stuurt vlijmscherp, heeft een erg fijne vering van Kayaba en is al jaren een schoonheid. Onze collega’s van MXA gingen flink aan het gashendel van de YZ hangen in Glen Helen. Wat zij er van vonden kan je hieronder zien.

LEES MEER  Lucas Coenen: "Ik heb meer in mijn mars"

Uw reacties

Ook te lezen