X

Schrijf je kids nu in voor Motorsport Adrenaline Kamp

Motorsport Adrenaline Kamp is een samenwerking van MX For Kids met Sportigo en vindt plaats van 8 tot en met 10 juli 2024. Het behelst een hele dag adrenaline met naast motorinitiatie nog veel leuke bezigheden. Heb jij altijd al eens met een echte sportmotor willen rijden? Dan is dit wat je zoekt. 

Samen met Motorsport Vlaanderen organiseren wij voor de tweede maal een echt motorkamp. Het is een driedaags kamp waarbij je elke dag 1,5 uur initiatie krijgt op de motor. Geloof ons, dat is meer dan voldoende want fysiek is het toch wel een hele uitdaging. De snelheid van de elektrische motoren zijn afgesteld op ieders niveau. Wees maar zeker dat ze voor een serieuze adrenalinestoot zullen zorgen. Op een grasterrein leren de ervaren lesgevers jou al hun tricks.

Je krijgt niet alleen 1 ervaren lesgever per 5 kinderen, maar ook nog eens een volledige uitrusting ter beschikking: helm, shirt, broek, laarzen en handschoenen.

Naast het motorrijden gaan we je verder ook nog leuke sporten en games voorschotelen: archery tag, skateboarden, lasershooten, mountainbike, springstructuren,…

Wat is er inbegrepen:

  • Elke dag 1u30 initiatie motorcross op elektrische moto’s.
  • Per 5 kinderen 1 trainer.
  • Mecanicien ter plaatse.
  • Volledige uitrusting ter beschikking (helm, shirt en broek, laarzen, handschoenen)
  • Verzekering

Min. lengte: ± 1m15 – max. lengte: ± 1m65

OPGELET: dit kamp gaat pas door bij minimaal 35 inschrijvingen. Inschrijven kan je via deze link.