Top vijf voor Douwe Vanmechgelen in Sardinië

Top vijf voor Douwe Vanmechgelen in Sardinië
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ook in de EMX125 staan een paar Belgen klaar om door te breken. Afgelopen weekend scoorde Douwe Vanmechgelen een vijfde plaats in Riola Sardo. Als kersvers Fantic Factory Racing piloot liet hij zien dat hij uit het goede hout is gesneden.

Tijdens de kwalificaties behaalde hij een 8ste plaats in groep B en in de eerste reeks nam hij een zeer solide start en reed nadien een fenomenale race waarin hij als vierde eindigde. In reeks twee werd hij 7de waardoor hij een vijfde plaats kon behalen in de eindstand.

Douwe Vanmechgelen:Een vijfde plaats overall, ik had een goede snelheid maar voelde me leeg door allergieën het hele weekend. Maar ik ben erg blij met dit resultaat, laten we de bal aan het rollen houden.

Foto: SDM Racing

LEES MEER  MX2 Maggiora: Liam Everts wint de eerste reeks

Uw reacties

Ook te lezen