Gavin Towers als vervanger van Janis Reisulis?

Gavin Towers als vervanger van Janis Reisulis?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Afgelopen week werd officieel bekend dat Janis Martins Reišulis de rest van het jaar niet meer in actie zal komen. De Yamaha-rijder heeft een knieblessure opgelopen waaraan hij inmiddels onder het mes is geweest. De Let werd de eerste wedstrijd van Europees Kampioenschap 250cc keurig vierde. Volgens onze collega’s van Gatedrop.com wordt Gavin Towers door Yamaha ingezet in Teutschenthal en Kegums als vervanger in de kleuren van de Team VRT Juniors. Het wachten is op de bevestiging.

De Amerikaan werd eerder dit jaar derde in het Supercross Futures National Championship.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Star Racing-Yamaha

LEES MEER  Dean Gregoire maakt rentree met een dagzege

Uw reacties

Ook te lezen