Hakon Fredriksen opnieuw langdurig uitgeschakeld

Hakon Fredriksen opnieuw langdurig uitgeschakeld
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het zit Hakon Fredriksen niet mee want de Noor is weer langdurig uitgeschakeld. In 2022 had hij de zware crash in Loket waardoor hij een jaar uitgeschakeld was. Zijn rentree met Riley Racing verliep ook niet zonder slag of stoot door een infectie en nu heeft hij de ziekte van Pfeiffer. Het is nog erg onduidelijk hoe lang Fredriksen zal moeten toekijken. Zowel de crosser als WZ Racing-KTM hopen snel weer achter het starthek te kunnen staan. Voorlopig zal alleen Oriol Oliver voor het Duitse team uitkomen in het FIM wereldkampioenschap MX2.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #Onbekend

LEES MEER  Sander Agard-Michelsen pakt weer een dagzege

Uw reacties

Ook te lezen