RES Axel viert 55-jarig bestaan!

RES Axel viert 55-jarig bestaan!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In 2024 bestaat RES Axel 55 jaar. Om het jubileum te vieren krijgt de clubcross van 15 juni een feestelijke  aankleding.

De klasses zullen het gebruikelijke van een clubcross zijn, met toegevoegd een pitbike en brommerklasse. De extra pitbikeklasse rijdt op een apart circuit. De klasse is opgedeeld in t/m 110 cc en vanaf 125cc deze worden apart geklasseerd. Mits genoeg aanmeldingen rijdt er ook een open brommerklasse mee. Iedereen heeft de mogelijkheid om mee te doen mits voorzien van een KMNV basis sportlicentie of een MON dagpas. Deze klasse rijdt ook met transponders (een beperkt aantal huurtransponders bij RES Axel aanwezig). Vooraf inschrijven voor alle klasses op www.resaxel.nl. Opgelet: de inschrijvingslink opent vanaf 3 juni.

De top 3 van iedere klasse zal naast een beker ook een extra prijs winnen. Loting voor iedere deelnemer van de klasse 65cc en 85cc om een gloednieuwe BMX te winnen.

Geschonken door Fietswereld Bijvank Terneuzen.

Voor de licentiehouders klasse hebben we een prijzenpot gemaakt. Met dank aan Speedheat Zeeland, Caravan Centrum Zuid Nederland en Weekend Products.

Klasse                Licentiehouders

                                     250                      500

1e plaats            500 EUR             500 EUR

2e plaats            250 EUR             250 EUR

LEES MEER  VIDEO: Highlights MXGP Letland 2024

3e plaats            125 EUR             125 EUR

4e plaats            100 EUR             100 EUR

5e plaats            75  EUR               75  EUR

Na afloop van de wedstrijddag is er aansluitend een afterparty op het podium voor de kantine. Met volkszanger Sjakco de Braal en DJ Florian Hamelink. Het belooft een prachtige dag te worden!

We hopen jullie allemaal te zien op 15 juni om samen het 55-jarig jubileum van RES Axel te vieren!

Voor extra inlichtingen of vragen graag e-mailen naar julesadam@kpnmail.nl

Uw reacties

Ook te lezen