RJ Hampshire met polsblessure aan de kant

RJ Hampshire met polsblessure aan de kant
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

RJ Hampshire zal de komende wedstrijden van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship moeten missen. De Husqvarna-rijder ging tijdens de persdag op de FOX Pala Raceway ongelukkig onderuit en daarbij liep hij een polsblessure op. De 28-jarige crosser is inmiddels onder het mes geweest en zal voorlopig moeten toekijken. Ook Guillem Farres zien wij ook niet in actie, de Spanjaard is nog altijd aan het herstellen. Het Rockstar Energy Husqvarna Factory Team komt voorlopig in actie met Christian Craig en Malcolm Stewart in de 450MX-klasse en Casey Cochran in de 250MX klasse.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

LEES MEER  Van Grinsven na vele jaren weer op de hoogste trede

Uw reacties

Ook te lezen