Ty Masterpool als invaller bij Team Pro Circuit-Kawasaki

Ty Masterpool als invaller bij Team Pro Circuit-Kawasaki
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het Team Pro Circuit-Kawasaki-Monster Energy wordt geplaagd door blessureleed. Het team van Mitch Payton bestaat uit vijf rijders maar liefst vier zijn er op dit moment geblesseerd. Alleen Levi Kitchen is momenteel inzetbaar terwijl Cameron McAdoo, Austin Forkner, Seth Hammaker en Maximus Vohland zitten in de lappenmand. Daarom is Ty Masterpool aangetrokken als vervanger. De 22-jarige Amerikaan werd vorig seizoen zevende in het Lucas Oil AMA Motocross Championship 450MX. De komende weken zal Masterpool dus te zien zijn in de lichtste klasse te beginnen dit weekend in Pala.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #RaceKawasaki

LEES MEER  VIDEO: Liam Everts neemt je mee achter de schermen van de MXGP in Letland

Uw reacties

Ook te lezen