Jeffrey Herlings: De MXGP moet veiliger worden.

Jeffrey Herlings: De MXGP moet veiliger worden.
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vorige week stond er een artikel te lezen op de website van Omroep Brabant met Jeffrey Herlings die de veiligheid hekelt op MXGP-wedstrijden. De vijfvoudig wereldkampioen uit Oploo trekt aan de bel omdat steeds meer collega’s met forse blessures uitvallen én medisch slecht worden behandeld.

The Bullet wijst met een beschuldigende vinger naar Infront Moto Racing, de promotor van het WK motorcross. Voorlopig krijgt hij er geen gehoor maar volgens Herlings is het nu hoog tijd voor actie. Het volledige artikel van Omroep Brabant kan je lezen via deze link.

LEES MEER  VIDEO: Liam Everts neemt je mee achter de schermen van de MXGP in Letland

Uw reacties

Ook te lezen