Vlaanderen en Bonacorsi over de derde Italiaanse GP

Vlaanderen en Bonacorsi over de derde Italiaanse GP
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In Maggiora reed Calvin Vlaanderen de pannen van het dak. De Yamaha-rijder moest echter genoegen nemen met weer een vierde plaats. In de tussenstand stijgt hij echter naar de vierde plaats ten koste van Romain Febvre. Andrea Bonacorsi doet het ook goed in de MXGP-klasse en hij werd negende. Beide blikken hier terug op de tiende GP van het seizoen.

#10 Calvin Vlaanderen
“Als ik puur naar het resultaat kijk, ben ik een beetje ontgoocheld. Ik wilde op dat podium staan, maar het is dus weer een vierde plaats. Ik voelde me nochtans goed, rook een kans op die top drie, maar spijtig van die valpartij in de tweede reeks. Ik kon er helemaal niks aan doen. Plots gingen ze voor me tegen de grond, ik kon geen kant meer uit. Dat ik toch nog naar de vijfde plek kon terugkeren, doet deugd. Ik ben dan ook blij met rijden op zich. Kortom: een goed weekend. Nu een weekendje rust en dan het tweeluik in Indonesië. Hopelijk een keertje zonder regen en modder. Al weet je ook daar nooit.”

#132 Andrea Bonacorsi
“Al bij al een redelijk weekend voor mij. In de eerste reeks miste ik mijn start, maar kon ik in de eerste ronde al heel wat plaatsen opschuiven. Daarna ben ik nog kunnen doorstoten naar de achtste plaats. Degelijk. Maar ik wou meer in reeks twee. Mijn start was prima, in de top 10, maar dan gingen er vlak voor me een paar rijders onderuit. Ik kon ze niet meer ontwijken en lag er ook bij. Het was daarna een zware klus om terug te keren. Negende in de GP: dat is best oké. Ik moet alleen nog leren om meer te genieten in plaats van me puur op resultaten te focussen.”

LEES MEER  VIDEO: Behind the Gate Episode 7

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties

Ook te lezen