Knieblessure Vlaanderen, teamgenoten vertellen over Nederlandse GP

Knieblessure Vlaanderen, teamgenoten vertellen over Nederlandse GP
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Tijdens de Grand Prix van Nederland raakte Calvin Vlaanderen aan zijn knie. De Yamaha-rijder ging bij de start van de eerste manche ten val en kwam later op de middag niet meer in actie. Jago Geerts maakte zijn rentree in het FIM wereldkampioenschap MXGP terwijl Andrea Bonacorsi heel erg sterk voor de dag kwam. De Belg en de Italiaan vertellen hier over de Grand Prix op het circuit van Arnhem.

#93 JAGO GEERTS
“Na mijn geslaagde comeback in Balen, eerder deze week, ben ik ook best tevreden over mijn terugkeer in het WK. Twee goede starts, twee degelijke reeksen. Meer mag ik nog niet verwachten. Niet vergeten dat ik nog wedstrijdritme mis. Dit was mijn eerste GP van het seizoen. En ook niet vergeten dat dit mijn eerste wedstrijd in de MXGP is. Dat vergt toch wel een aanpassing, hoor. Ik ben vooral blij dat ik er weer bij ben. De trein is vertrokken. Nu is het de bedoeling om stappen te blijven zetten.”

#132 ANDREA BONACORSI
“Best een goede uitslag, zeker na die twee rampzalige starts. In de eerste reeks kon ik vrij snel aan mijn remonte beginnen. Eentje die me – ondanks een kleine val – nog op P7 bracht. Prima. De tweede reeks was moeilijker. Ik had even tijd nodig om in de flow te geraken, ik kwam pas op het einde echt los. Een zevende plaats in de GP, en dat met een nieuwe set-up: ik ben blij met de progressie die we hier gemaakt hebben.”

LEES MEER  Tim Gajser: " Ik zal blijven vechten en alles geven tot het einde"

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #fullspectrum

Uw reacties

Ook te lezen