X

Sterk Duits team naar de MXoN in Matterley Basin

Op 5 en 6 oktober wordt de 77ste Motocross of Nations gereden. Het is zonder twijfel het grootste motorsport-evenement op de kalender. Duitsland stuurt een stevig team naar de Naties met drie rijders die zeker een podium mogen ambiëren. 

Met Ken Roczen (MXGP), Simon Längenfelder (MX2) en Max Nagl (Open) presenteren teammanagers Marcel Dornhöfer en Karsten Schneider een zeer sterk team dat volgens veel experts een goede kans maakt om op het podium te eindigen.

De teammanagers kijken met vertrouwen uit naar de Motocross of Nations. “Met de terugkeer van Ken Roczen en Simon Längenfelder, en de toevoeging van Max Nagl aan het team, hebben we een sterke ploeg die naar Groot-Brittannië gaat. Vorig jaar misten we net het podium voor het team en Ken won het MXGP individuele kampioenschap tegen veel fabrieksrijders. We hopen dat het geluk dit jaar aan onze kant staat en dat al onze rijders goede resultaten behalen in de drie races. Dan mag niets een goed resultaat in de weg staan,” zeggen Dornhöfer en Schneider.

Foto: MXoN Team Germany