Published On: 23 september 2010

Holzgerlingen, in de buurt van Stuttgart, kreeg de eer om de finale van de  ADAC MX Masters te ontvangen. Voor Ken Roczen was de laatste race een verplicht nummer want hij had in de vorige race de titel al gepakt. Toch maakte Roczen er samen met zijn Team Deutschland-collega Max Nagle en leuke wedstrijd van. Ook Arnaud tonus, Cedric Soubeyras, Marcus Schiffer, Kevin Wouts en Kornel Nemeth waren van de partij. Bekijk hieronder een samenvatting.

In de Junior Cup moest Holzgerlingen over de strijd om het kampioenschap beslissen. Het verschil tussen Luca Nijenhuis en Brent Van Doninck bedroeg amper 10 punten. Maar ook kersvers 85cc wereldkampioen Henry Jacobi wilde zich graag tonen in de finale!

Ook in de MX2 Youngster Cup moest de beslissing nog vallen. Lars Oldekamp en Dennis Ullrich stonden vooraf met gelijke punten aan de leiding! De jonge Oostenrijker Pascal Rauchenecker (volgend seioen met Nestaan-JM Racing in het WK MX2) was hier een opvallende gastrijder. De samenvatting zie je hieronder.

Credit foto: Steve Bauerschmidt