MEGA-kortingen op One Industries bij 24mx.be!!!!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De zomer loopt op z’n laatste benen maar bij 24mx.be zijn de kortingen nog steeds in topconditie! Je kan er nu profiteren van geweldige kortingen op One Industries MX-kledij. Zoals de lichte en comfortabele  One Industries Vapor/Zero handschoenen die de deur uitgaan aan -60%!!!!! Profiteer er van zo lang de voorraad strekt.

Prima pasvorm, cool ontwerp, goede pasvorm… Met One Industries Defcon zit je altijd goed. Rij de herfst in met een nieuw pak en ga voor de ‘factory look’ tegen een spotprijs. De One Industries Defcom TXT1 uitrusting kost nu 239,95 euro maar slechts 119,90 euro!!!!

Een goed gevoel op de motor begint met goede grip aan het stuur! De One Industries Drako handschoenen zorgen aan de ene kant voor strategische bescherming, aan de andere is het ook een comfortabele en technische handschoen. Scoor jouw Drako’s vandaag nog!!!

Dankzij het Batallion enduropak (jas + broek) van One Industries kan je blijven rijden. Ook als het koud en nat is. Check de volledige omschrijving van deze  -57% knalaanbieding op 24MX.be en overtuig jezelf!

Uw reacties

Ook te lezen