X

Exclusieve MX Paasstage

De VMBB en Motorsport Future slaan de handen in elkaar en bieden de piloten in de klassen jeugd 85cc en beloften MX2 een privé-stage aan die voorbehouden is voor VMBB-licentiehouders. De driedaagse stage vind plaats op circuit Breugelheide in Lille o.l.v. de Bloso initiatoren, David Cools en Joël Smets zal plaatsvinden tijdens de tweede week van de Paasvakantie (14, 15 en 16 april).

Deze super interessante stage is lang niet het enige nieuwe initiatief van Motorsport Future. Want Motorsport Future gaat dit seizoen ook van start met gratis regionale trainingen! We hebben het al een tijdje terug vermeld, maar dit loont sowieso de moeite. Meer weten over dit coole initiatief? Click dan hier.

Een buitenkans voor elke jonge rijder!

Naast voldoende training wil de stage een meerwaarde betekenen en krijgt een educatief luik als extraatje. Tijdens de avonden zullen specialisten praktisch advies geven ivm voeding en trainingsmethoden. Het gedetailleerde programma van de driedaagse zal later bekend gemaakt worden. De kostprijs van de Paasstage bedraagt 250 Euro per piloot. Om de kwaliteit in de begeleiding te garanderen is het aantal deelnemers beperkt tot maximum 24 piloten.

Joël Smets tijdens een training van Motorsport Future.

De raad van bestuur van de VMBB heeft beslist om de helft van de kostprijs (125 Euro) voor zijn rekening te nemen en reserveert 3000 Euro in zijn budget 2010 ter ondersteuning van de jeugd (12-17 jaar). De VMBB betaalt op die manier 51% van de nationale vergunning terug in de vorm van een vorming voor jeugd 85cc en beloften Mx2. Om verzekerd te zijn van deelname aan de Paasstage moet de piloot zich via mail inschrijven bij de V.M.B.B. (vmbb@skynet.be) en het bedrag van 125 Euro storten op rekeningnummer 001-3386005-05 met vermelding van zijn licentienummer. De inschrijving is slechts definitief na ontvangst van 125 Euro. Snel zijn is de boodschap want op 1 maart worden de inschrijvingen afgesloten en vol is vol !!! Meer informatie over deze stage vind je hier.

Credit foto: Motorsport future