Steffi Laier voor De Mol en Veenstra

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er was geen kruid gewassen tegen wereldkampioene Steffi Laier en dat was gezien haar status ook helemaal volgens de verwachtingen. Een sterke Marielle De Mol (Yamaha Van De Laar) werd in de eerste reeks tweede na de Duitse, het verschil bedroeg een acceptabele 23 seconden. Nicky Van Wordragen die De Mol op de hielen zat, wist net Marianne Veenstra af te houden.

In de tweede reeks maakte Laier er een one-woman show van. De Red Bull-KTM rijdster ging weer van start tot finish aan de leiding, Veenstra werd nu tweede op ruime afstand, De Mol was derde. De Belgische Wagemans behaalde met een vierde plaats haar beste resultaat van de dag. In het kampioenschap gaat Marianne Veenstra (Winter Racing-Suzuki) Brenda Wagemans vooraf.

Reeks 1
1.  Steffi Laier, 2. Marielle De Mol, 3. Nicky Van Wordragen, 4. Marianne Veenstra, 5. Shirley Verkade, 6. Brenda Wagemans, 7. Britt Van Der Wekken, 8. Kimberly Braam, 9. Bryndis Einarsdottir, 10. Natascha Fransoo

Reeks 2
1. Steffi Laier, 2. Marianne Veenstra, 3. Marielle De Mol, 4. Brenda Wagemans, 5. Britt Van Der Wekken, 6. Shirley Verkade, 7. Kimberly BRaam, 8. Natascha Fransoo, 9. Bryndis Einarsdottir, 10. Joanna Miller

Eindstand Dames ONK Halle
1. Steffi Laier, 2. Marielle De Mol, 3. Marianne Veenstra, 4. Brenda Wagemans, 5. Shirley Verkade, 6. Britt Van Der Wekken, 7. Kimberly Braam, 8. Natascha Fransoo, 9. Bryndis Einarsdottir, 10. Joanna Miller

Tussenstand Kampioenschap
1. Veenstra 80 ptn, 2. Wagemans 71, 3. De Mol 70, 4. Van Wordragen 62, 5. Verkade 61

Voor de volledige resultaten click hier.

Credit foto: Jahn M.

Uw reacties