X

Aftellen naar de MX Master Kids 2010!

Aan de overzijde van de Atlantische Oceaan wordt de volgende editie van de MX Master Kids al koortsachtig voorbereid.  De MX Master Kids editie 2010 vindt op 9, 10 en 11 juli plaats in het Franse Commercy. De Amerikaanse delegatie bereidt zich momenteel voor in Florida bij James Stewart himself!  We mogen ons dan begin juli ook aan een ijzersterk Amerikaans team verwachten.  Dat de Amerikanen zich kosten nog moeite besparen om sterk voor de dag te komen op de MX Masters Kids blijkt uit het feit dat ze een container met hun eigen competitief materiaal richting Frankrijk verscheept hebben.Om het tegen deze supergemotiveerde teams op te nemen hopen de Belgische en Nederlandse jeugdrijders dan ook dat ze op 9-10-11 juli  in Commercy op de steun van talrijke supporters kunnen rekenen.

Diegenen die niet op het circuit uitblinken kunnen toch nog steeds in de prijzen vallen door een van de speciale trofeeën weg te kapen. Zo wordt het team dat voor de meeste ambiance zorgt, de meest strijdlustige rijder, een fair-play prijs en een pechprijs.

Wie aan de editie 2010 van de MX Master Kids wil deelnemen kan zich nog steeds inscrhrijven via de website http://www.mxmasterkids.net, maar aarzel niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt!