X

Herlings en Bobryshev winnen in Varsseveld

In Varsseveld was Jeffrey Herlings heer en meester tijdens de derde ronde van het KNMV ONK MX2. De Brabander won beide manches, telkens met een flinke voorsprong voor Joël Roelants. Glen Coldenhoff bevestigde met twee derde plaatsen. De Fin Harri Kullas werd vierde voor Mike Kras. Herlings leidt na 3 ronden in het ONK MX2 voor Roelants en Kullas.

Bij de grote kanonnen van het ONK MX1 was de zege voor Evgeny Bobryshev. De Rus won beide manches voor Marc de Reuver. Kristof Salaets werd in de eerste manche derde te worden. In de tweede manche ging het Brons naar Herjan Brakke. Salaets en de Reuver flankeerden Bobryshev op het podium. Alhoewel hij niet reed in Varsseveld leidt Ken De Dycker nog steeds in de ONK-tussenstand. Zij het met een krappe marge van vier punten op Brakke. De Reuver is virtueel derde.

Bas Verhoeven kwam in Varsseveld niet aan de start. De Brabander brak op training zijn scheenbeen en zal ook de twee volgende ONK-wedstrijden moeten missen.

Bij de dames ging de zege in Varsseveld naar de Duitse Larissa Papenmeier. Zij won beide reeksen. In de eindstand gaat ze Mariëlle de Mol en Brenda Wagemans vooraf.

Davy Pootjes was de sterkste in het ONK 85cc. Pootjes won beide manches.

Foto Credit: CDS Images