X

Speel mee en ga naar Royal Hills!

De nieuwe, super coole MX vs ATV Alive komt binnenkort uit, op 13 mei om precies te zijn! Om dat te vieren heeft Mxmag de koppen bij elkaar gestoken met enkele partners om hier een leuke wedstrijd rond te bouwen. Dankzij de steun van THQ, Vans, MotorWereld, Game Mania en enkele andere partners hebben we een heel mooie prijzenpot verzameld met daarin: MX vs ATV games, Vans goodies, mx-kledij, tickets, een abonnement op MotorWereld enzovoort. Maar bovenal hebben we een fantastische hoofdprijs t.w.v. 1000 euro: een vierdaags verblijf voor twee personen in off-road paradijs Royal Hills in Frankrijk. Wie houdt van motorcrossen, supercrossen, endurorijden, BMX, mountainbike of FMX in de best mogelijke omstandigheden, zal hier zeker zijn hart kunnen ophalen!

Daar moet je wel wat voor doen natuurlijk. Beantwoord de onderstaande (meerkeuze)vragen, waarvan je de en stuur jouw antwoord voor 24 mei naar max@motocrossmag.be Uit alle inzendingen zullen we vervolgens de drie besten selecteren. Deze finalisten winnen elk twee tickets voor de derde ronde van de Lotto Trophy-BK Motorcross in Kester MX vs ATV Alive spelen op onze Game Mania Xbox console tegen een bekende piloot. Die confrontatie bepaalt wie met de hoofdprijs aan de haal gaat, en wie de tweede en de derde prijs krijgen!
VRAAG 1
– Welke Amerikaanse superkampioen was nauw betrokken bij de ontwikkeling van MX vs ATV Alive?
a. Joe Sixpack  b. Tony Soprano c. James Stewart

VRAAG2
– Hoeveel exemplaren zijn er van de MX vs ATV reeks wereldwijd verkocht tot nu toe?
a. 5 miljoen  b. 10 miljoen c. 67 miljoen

SCHIFTINGSVRAAG
– Onze fotograaf CDS is de snelste MX vs ATV piloot van onze redactie. Wat is zijn toptijd op de Bamboo Hills track (waarvan je een voorproefje zit op de foto hieronder) in MX vs ATV Alive?

Opgelet! Per e-mail adres aanvaarden we één inzending, stuur ook duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en de klasse waarin je rijdt mee. In de hoofdprijs zitten de logies inbegrepen, toegang tot alle circuits in Royal Hills maar je moet wel voor je eigen motor en vervoer zorgen.Wie de finale haalt moet zich ook kunnen vrijmaken op zondag 29 mei -voor de ontknoping van onze grote MX vs ATV Alive wedstrijd in Kester- of een vervanger aanduiden.

Onze wedstrijd wordt afgesloten op 23 mei om 20 uur. We maken de 10 winnaars, waaronder de drie superfinalisten bekend op 25 mei op www.mxmag.be