X

BK Supermoto: Preview Florennes

Nu zondag start op het Noordelijke gedeelte van de militaire vliegbasis in Florennes het BK Supermoto. Al voor de negende keer tekenen Joël Robert en zijn ploeg van de Motor Union Du Pays Noir voor de organisatie van deze wedstrijd. Op zaterdag staat het circuit open voor vrije trainingen. De MUPN werkt voor de organisatie van deze 9e Airbase Supermoto nauw samen met de gemeente Florennes en het personeel van Kolonel-Vlieger Michel Colles, de commandant van de vliegbasis.

Het BK Supermoto mag dit jaar erg laat op gang worden geschoten, toch zijn de Belgische tenoren al aardig op dreef. Vooral Marc Fraikin en Sébastien Soyeurt lieten zich dit jaar al opmerken in het ONK Supermoto. Zij mogen dan ook tot de voornaamste favorieten in de Prestige-klasse gerekend worden.

Gratis toegang!

Naast de Prestige, zijn er ook wedstrijden voor Vrijetijdsrijders, Juniors en Nationalen. Ook zij zullen wellicht voor spektakel zorgen. Spektakel dat bovendien ook nog eens gratis is. Ondanks stijgende kosten vraagt de MUPN ook dit jaar weer geen toegangsgeld aan het publiek.

Meer info vindt u op de site van de wedstrijd: www.airbasesupermoto.com

Timing wedstrijden zondag 19 juni

11:30 : Juniors Open

13:00 : Nationalen Open

13:30:  Vrijetijds

14:00 : Prestige

14:30 : Juniors Open

15:00 : Nationalen Open

15:30 : Vrijetijds

16:00 : Juniors Open

16:30 : Nationalen Open

17:00 : Vrijetijds

17:30 : Prestige

Foto Credit: Olivier Evrard