X

Nieuw bij WLM; de tuffjug en motoXlift!

Bij WLM zitten ze niet stil! Via  http://www.wlm-design.nl bkan je voortaan een benzinekan; de tuffjug en een bikestand: de motoXlift bestellen.

De tuffjug is een innovatief product uit VS. Met de 20 liter benzine kan u uw motor makkelijk en eenvoudig voorzien van de nodige benzine. Door de handige afsluiter stopt de benzinekan automatisch met vullen als de tank vol is. Natuurlijk wordt de Tuff-jug compleet gepersonaliseerd met eigen naam, nummer en/of sponsors geleverd!

De Rolls Royce onder de bikestands is terug: de motoXlift! De enige en originele motoXlift wordt alweer gebruikt door de diverse factory teams. Zijn degelijke ontwerp en duurzame materialen hebben in het verleden al bewezen koploper te zijn onder de motorliften. De motoXlift is geen jaarlijkse terugkerende aankoop en zal tientallen jaren uw garage of motorhok sieren zodat u gemakkelijk en veilig kunt sleutelen aan uw bike. Door de complete bestickering kunt u de Xlift aanpassen naar uw eigen wensen qua kleuren, design en ook met uw eigen naam/nummer en sponsoren.

Kijk hier verder >>>>>> http://www.wlm-design.nl/producten/wlm-decals/diversen