X

Volcom steunt Gautier Paulin.

De Franse MX1 super rookie Gautier Paulin (21) en het beroemde board kledingmerk Volcom hebben de handen in elkaar geslagen. Volcom zal Paulin dit jaar steunen in zijn jacht op de 2012 MX1 titel! De fabrieks Kawasaki rider wordt het uithangbord van Volcom in Europa. In de VS maakte Volcom furore met Ryan Villopoto en de rijders van het Pro Circuit-Kawasaki Team. Meer info over Volcom op www.volcomeurope.com

Gautier: “Ik heb Volcom altijd een cool merk gevonden. De manier waarop ze de dingen anders aanpakken, spreekt me heel erg aan! In de surf, skate, snow en MX is Volcom nu echt een begrip. Ik ben trots dat ik Volcom in Europa kan vertegenwoordigen nu ze zich ook in Europa in de motorcross willen bewijzen.” Paulin heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een schitterend palmares in de BMX, waar hij wereldkampioen werd, en in de MX waarin hij Europees MX2 kampioen werd, GP’s won in de MX1 en MX2 en zijn historische overwinning tijdens de MXoN in 2009 en 2011.

Troy Powell van Volcom MX: “We zijn heel enthousiast om Paulin er bij te hebben. Door zijn palmares en zijn enthousiasme als Volcom atleet is hij absoluut de geknipte man!”

Credit foto: CDS