X

MotorWereld met gratis TopGear DVD nu te koop!

Het april nummer van MotorWereld ligt vanaf nu in de winkel. Zoals je dat van MotorWereld gewoon bent, valt er  weer heel wat leuks te beleven. De TopGear DVD krijg je er gratis bovenop!

Journalist Tom Jacobs en fotograaf Christophe Desmet (CDS) gingen op bezoek bij Steve ‘the Bomb’ Ramon voor een exclusieve reportage. Thierry Sarasyn voelde de nieuwe KTM 350 Freeride aan de tand en bleef dapper verder zwoegen om zichzelf –met de steun van Marc Herremans– op 6 maanden om te scholen van Ezel tot koerspaard.

 

MotorWereld zette de Yamaha YZF-R1, Kawasaki ZX-10R, Suzuki GSX-R 1000 en Honda CBR1000RR Fireblade samen voor een knaller van een vergelijkingstest. Als primeur werd de MV Agusta F3 Oro getest en de nieuwe super-scooters de BMW C600 Sport en Aprilia SRV 850 passeerden de revue. Verder ook eeninteressant dossier over chiptuning, een overzicht met de mest legendarische sportmotoren van de jaren ’80, een bedrijfsbezoek aan Spidi, de fotoportfolio van topfotograaf Graeme Brown, een profiel van MotoGP topper Dani Pedrosa, een interview met Ducati baas Claudio Domenicali. Er is naast de gebruikelijke vaste rubrieken ook aandacht voor de motor(sport) actualiteit en de columnisten van de maand zijn Joël Roelants en de Belgische wegracebelofte Livio Loi. Kortom, niet aarzelen maar haal die MotorWereld gewoon in huis!