X

Paulin en Boog over de Nederlandse GP

Bij het officiële Kawasaki-fabrieksteam verliep de seizoensopening met ups ’n downs. Kopman Gautier Paulin liet echter zien dat hij de snelheid heeft om voorin mee te draaien in de MX1. De reacties van Paulin en zijn teammaat Xavier Boog…

Gautier Paulin – Kawasaki Racing Team, 4e (4-7)

“M’n Kawasaki-fabrieksmotor liep echt goed op dit zwaar circuit, maar spijtig genoeg maakte ik twee fouten in de eerste manche, net nadat ik Frossard en Desalle voorbij was gegaan. Daardoor moest ik tevreden zijn met een vierde plaats. De tweede manche was zwaar want ik crashte al tijdens de start. Ik bleef echter doorgaan tot op de zevende plaats. Daarmee heb ik  bewezen wat ik in deze klasse kan doen. Dat geeft me alvast vertrouwen voor de komende GP’s op circuits waar ik echt graag op rijd.”

Xavier Boog – Kawasaki Racing Team, 10e (7-14)

“Ik had het hele weekend lang de snelheid om in de top-10 te rijden. Ik was dan ook tevreden met m’n 8e plaats in de eerste manche. In de start van de tweede manche raakte m’n voorrem beschadigd. Daarna was het knokken om nog als 14e te eindigen. In zo’n situatie is het belangrijk om te blijven vechten en dat heeft me geholpen om nog in de top-10 van de GP te eindigen.”

Foto: Kawasaki Racing/Sarah Guttierez