X

Scherpe prijzen bij 24MX op Michelin banden!!!!

24MX.be biedt nu Michelin banden tegen wel zeer scherpe prijzen!  Door uw band bij 24MX te kopen levert dit voor u hoge besparingen op die tot wel €100 per band kunnen oplopen!Al meer dan 120 jaar streeft Michelin naar perfectie! En deze perfectie hebben ze bereikt door uitgebreid onderzoek en de meest extreme testen onder alle omstandigheden. Zo geeft Michelin 6 miljoen dollar per jaar uit aan research en ontwikkeling om de juiste veiligheid te behalen zonder enige concessies te doen aan de prestaties. In het segment van wegmotoren, cross en enduro heeft Michelin naam en faam opgebouwd als geen ander merk en velen zweren dan ook bij het merk met dat mollige mannetje als symbool!

Je kunt dus wel zeggen dat Michelin de maatstaaf legt voor de gehele bandenindustrie. Meestal als u voor kwalitieit gaat zult u diep in uw buidel moeten tasten, maar nu dankzij de nieuwe prijzen van www.24mx.be hoeft dit niet meer. Zo vindt u bijvoorbeeld de nieuwe Michelin Powercup wegband al voor een onverslaanbare prijs van  €109,90 en de Michelin Desert vanaf €89,90. Niet alleen vindt u Michelin banden en andere banden voor de laagste prijzen bij 24MX, ook gereedschap, bandenklemmen , bandenlichters en nog veel meer artikelen die u nodig heeft vindt u bij 24MX voor een voordelige prijs.

Dus bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw motor,  cross of enduromotor dan bent u bij 24MX aan het juiste adres om weer nieuwe grip te krijgen op een voordelige manier. Voor wegmotoren klikt u   http://mx.24mx.com/wegmotorband Voor cross- en enduromotoren klikt u http://mx.24mx.com/crossenduroband