X

FLY brengt een limited edition rood/gouden outfit uit

Voor het einde van het jaar 2023 biedt FLY RACING het Evolution Podium tenue en de DST (Durable Stretch) technologie aan in een gelimiteerde oplage. Om de vijfentwintigste verjaardag van de Amerikaanse fabrikant te vieren, onthult het een tweekleurig technisch topmodel versierd met gouden logo’s op de borst en schouders. De Evolution DST Podium set is ontworpen voor ervaren renners die op zoek zijn naar prestaties, met de best mogelijke pasvorm en bewegingsgemak, met gebruik van de beste materialen en altijd in stijl.

Technisch gezien profiteert het Evolution DST shirt van een nauwsluitende snit om drijven te voorkomen en assemblages die zijn ontworpen om wrijving tegen de huid te voorkomen, terwijl het gebruik van borstbeschermers nog steeds mogelijk is. Het shirt onderscheidt zich door de constructie met Lycra® panelen en grote mesh panelen aan de zijkanten, die zorgen voor een sterke luchtcirculatie binnenin naast laser microperforaties. De kraag is uitlopend met een fijne, delicate afwerking om ongemak te voorkomen.

De broek heeft zeer slijtvaste inzetstukken met microperforaties en een snit met voorgevormde knieën voor comfort en bewegingsvrijheid. Het belangrijkste gebruikte materiaal – een 900D polyester – is gecombineerd met stretch en mesh inzetstukken aan de achterkant van de knieën voor comfort. Leren panelen aan de binnenkant van de knieën helpen grip te krijgen op het frame en beschermen tegen hitte.

Dit kledingstuk is de meest technische set in de FLY-catalogus, met de nadruk op kwaliteitsmaterialen voor meer duurzaamheid.

Jersey
– Ultralicht, rekbaar, antischimmel Lycra®-materiaal
– Lasergesneden perforaties voor geavanceerde ventilatie
– Mouwen zonder manchet bieden onbeperkte bewegingsvrijheid en een comfortabele pasvorm.
– Naadloze mouwen onder de armen
– Mesh ventilatiepanelen aan beide zijden voor betere luchtcirculatie
– Constructie met meerdere panelen voor maximale prestaties en een comfortabele pasvorm
– Lage ronde hals
– Verlengde achterkant zorgt dat de trui in de broek blijft zitten
– Slim fit ergonomische armen ontworpen voor fietshouding
– Silicone tape aan de onderkant van het shirt

Broek
– Lichtgewicht ademende mesh voering in het zitvlak.
– Lycra® voering voor extra comfort en prestaties
– Duurzaam, drijfvermogen 900D stoffen zitvlak met HEX-Stretch materiaal
– Durable Stretch Technology (DST) constructie met vierweg HEX-Stretch stof voor uitstekende mobiliteit en duurzaamheid.
– Strategisch geplaatste stretch mesh ventilatie en lasergesneden perforaties op belangrijke plekken voor geavanceerde luchtcirculatie.
– Warmtewerende panelen met DuPont™ Kevlar® hittebestendige naden.
– Micrometrische sluiting
– BOA® Fit-systeem in de taille voor snelle micro-afstelling.
– Ergonomisch voorgevormde knieën voor de meeste beschermers.



Maten: S tot XXL voor het shirt en 28 tot 38 voor de broek
Kleuren: rood/wit
Aanbevolen verkoopprijs: €69,95 voor shirt, €209,95 voor broek