X

Van Horebeek met KRT in zee, Paulin verlengd!

Jeremy Van Horebeek zal in 2013 zijn overstap naar de MX1 klasse maken met Kawasaki Racing Team. Zijn toekomstige teamgenoot Gautier Paulin blijft voor minstens nog twee jaar langer bij KRT. The Jerre reed in 2010 al op een groene met CLS Kawasaki. Jeremy, een voormalig Kawasaki rijder in de MX2 klasse, hoopt om volgend jaar in de top vijf van het WK te komen.

Jeremy Van Horebeek: “Ik ben blij om met  het Factory Kawasaki Racing Team naar de MX1 te gaan. Ik had een aantal aanbiedingen voor volgend seizoen, maar mijn keuze was vrij eenvoudig omdat Kawasaki me een goede deal bood en vertrouwt in mijn potentieel. Ik heb nog nooit geracet in de MX1 gereden in het WK. Het zal dus een nieuwe uitdaging zijn, maar deze zomer zag ik dat de Kawasaki één van de beste 450s is. Zeker volgend seizoen zal het zwaar worden want er zijn een heleboel toprijders in de MX1. HEt valt dus afwachten waar ik zal passen in het WK.  Maar ik ben er wel van overtuigd de Kawasaki de motor is waarmee ik mijn droom van een top vijf kan vervullen.”

Gautier Paulin: «Ik ben erg blij om nog twee seizoenen met Thierry Chizat Suzzoni, François Lemariey (teammanager; red) en Kawasaki te tekenen. Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik tekende voor twee jaar. Zoals gewoonlijk wilde ik slechts een deal voor één seizoen om mijn carrière opties open te houden. Maar alles is me bij KRT dit jaar helmaal meegevallen. Met een tweejarige deal kan ik me nu 100% richten op het racen.”

Foto: Kawasaki