X

Mooie afsluiter in Harfsen voor Kemea Reytec Yamaha

De 15-jarige Ludovic Brevers heeft er tijdens het laatste ONK van het seizoen in Harfsen voor gezorgd dat het seizoen voor het Kemea Reytec Yamaha team in schoonheid kon afgesloten worden. Brevers zal volgend jaar voor het Kemea Reytec Yamaha team deelnemen aan het EK en ONK 125cc en kwam ook in Harfsen reeds op de 125cc tweetakt aan de start.

Na een mooie viere tijd in de kwalificaties ging het echter al meteen mis in de start van de eerste manche. Hij kwam ten val en moest als allerlaatste terug vertrekken. In een mum van tijd schoof hij op naar de twaalfde plaats maar door de val werd de achterrem beschadigd en werd het onhoudbaar om nog verder te rijden.

Ondanks de grote aanvalslust voor de tweede manche miste Ludovic compleet zijn start. Opnieuw moest Ludovic helemaal achteraan starten maar ditmaal vloog de jonge Waal als een pijl doorheen het startveld. Na 20 minuten nam hij de leiding over en controleerde vervolgens makkelijk de rest van de wedstrijd om zo een mooie overwinning te boeken. In de eindstand werd Ludovic nog achtste.

Ludovic kan dus met een flinke dosis zelfvertrouwen de winter ingaan en zich voorbereiden op de het komende EK van 2013.

Foto: CDS