X

Inschrijvingen MX Master Kids overmorgen open!

De 2013 editie van de MX Master Kids zal in Commercy (Frankrijk) worden gehouden op 12, 13 en 14 juli. Zoals elk jaar worden honderden jonge crossers onder de 20 verwacht door de organiserende Moto Evasion 55 club.  De mensen achter dit mega-evenement hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze van de MX Master Kids de grootste wedstrijd in zijn soort in Europa willen maken. Never change a winning team, dacht bezieler Michel Costich voor de 11e editie. Het evenement hanteert dan ook dezelfde formule als de afgelopen jaren. Wel terug van de partij is de categorie “vrouwen” in het raceprogramma. Aan sfeer en hoogstaande races zal het ook nu niet ontbreken op de MX Master Kids!

Klik hier om je in te schrijven en maken het deze zomer zélf mee. Rechts kan je van taal verwisselen om de site in het Engelse te raadplegen. Klik vervolgens op apply now.

De opening van de inzendingen is gepland voor woensdag 20 februari om 9:00. Aanmeldingsformulieren kunnen worden gedownload van de website van www.mxmasterkids.net. Vergeet niet om uw plaats te reserveren a2013 editie van de MX Master Kids zal worden gehouden in Commercy (Frankrijk) 12, 13 en 14 juli. Zoals elk jaar worden honderden bestuurders onder de leeftijd van 20 verwacht door de club Moto Evasion 55 van zijn circuit voor dit evenement waarvan de grootste in zijn soort in Europa wil. Omdat we geen change a winning team, Michel Costich richt zich op de 11e editie van het evenement met een formule gelijk aan die van de afgelopen jaren echter, met de terugkeer van de categorie “vrouwen” in het raceprogramma. Kennisgeving aan de kandidaten!
De opening van de inzendingen is gepland voor woensdag 20 februari om 9:00. Aanmeldingsformulieren kunnen worden gedownload van de website van www.mxmasterkids.net. Vergeet niet om uw plaats te reserveren achter het starthekDe 2013 editie van de MX Master Kids zal worden gehouden in Commercy (Frankrijk) 12, 13 en 14 juli. Zoals elk jaar worden honderden bestuurders onder de leeftijd van 20 verwacht door de club Moto Evasion 55 van zijn circuit voor dit evenement waarvan de grootste in zijn soort in Europa wil. Omdat we geen change a winning team, Michel Costich richt zich op de 11e editie van het evenement met een formule gelijk aan die van de afgelopen jaren echter, met de terugkeer van de categorie “vrouwen” in het raceprogramma. Kennisgeving aan de kandidaten!
De opening van de inzendingen is gepland voor woensdag 20 februari om 9:00. Aanmeldingsformulieren kunnen worden gedownload van de website van www.mxmasterkids.net. Vergeet niet om uw plaats te reserveren achter het starthek!