X

NU -30 tot -50% korting op Fox kledij!!

Klaar voor een straffe deal? Lees dan vooral verder! Bij 24MX.be hebben ze nu heel wat crosskleding uit de 2013 collectie van Fox aan super aantrekkelijke prijzen. Zoals de Fox 360 Machina outfit, die er niet alleen cool uit ziet maar ook nog heel wat comfort biedt! Dankzij het vochtwerend polyester en micromesh rugstuk is er altijd voldoende ventilatie.

Lichtgewicht, prima ventilatie, een goede pasvorm en bescherming. Dat zijn de kenmerken van de Fox V2 Giant. Meer in detail over deze knalaanbieding vind je hier.


Fans van Rockstar Energy én Fox kunnen nu hun hart ophalen met deze knaller: de gedurfde, rode Fox 180 Rockstar combinatie! Het shirt is ergonomisch ontworpen zodat je nooit gehinderd wordt tijdens het rijden. De broek is gemaakt uit het duurzame 600D polyester. Profiteer nu van deze solden en haal deze uitrusting aan huis met een coole korting van 30% op 24MX.be!


Deze knappe Fox V3 helm heeft alles. Stijl, technologie, licht van gewicht én een vriendenprijs! Deze glasvezel/kevlar helm weegt amper 1.250 gram maar heeft alle comfort en bescherming die je mag verwachten. Lees er alles over op 24MX.be.

En natuurlijk is er ook altijd de permanente koopjeshoek van 24MX… Met kortingen tot maar liefst 70% Kijk dus regelmatig onder Outlet en verras jezelf of jouw lief ; o )