X

24MX Honda Racing kiest voor PANOLIN

Net voor de eerste MXGP van het seizoen kondigen de Zwitserse oliespecialist PANOLIN en 24MX Honda Racing een intensieve samenwerking aan. PANOLIN wordt de officiële olieleverancier van het team dat in het FIM WK Motorcross uitkomt in de MXGP klasse met Xavier Boog en Jens Getteman. Boog, tweevoudig Frans MX1 kampioen, is een vaste waarde op het hoogste niveau. Zijn teamgenoot, de 20-jarige Belg Jens Getteman geldt als een aanstormend talent.

Boog en Getteman zijn er helemaal klaar voor!

De topproducten van PANOLIN verdienden eerder al hun sporen in de Moto2, het WK Enduro, WK trial en vele andere internationale kampioenschappen. Toch is de steun van PANOLIN aan 24MX Honda Racing een primeur. Hiermee onderstreept het merk met de Zwitserse vlag namelijk haar enthousiasme voor MX, zowel op wereldniveau als lokaal dankzij de initiatieven van lokale partners. Het PANOLIN logo zal ondermeer te zien zijn op de 24MX Honda CRF450R motoren, de raceshirts en de teamtruck.

“We zijn heel tevreden om met Panolin te kunnen samenwerken,” zegt 24MX Honda’s Steven Lettani. “Smeermiddelen zijn van cruciaal belang in onze sport en met PANOLIN hebben we op kwalitatief vlak nu een topspeler aan onze zijde! Ze hebben erg veel ervaring zowel voor de industrie als met een uitgebreid gamma aan hoogwaardige olieproducten voor motoren. Ook onze eigen tests hebben aangetoond dat de Swiss Oil Technology écht werkt! Dankzij PANOLIN kunnen we rekenen op uitzonderlijke bescherming en een uniek niveau qua prestaties.”

Technisch coordinator Jan De Proost (24MX Honda) met Bernie Dunnewind, distributeur voor PANOLIN in Nederland en België.

“Het FIM MXGP Wereldkampioenschap is het hoogst bereikbare in de motorcross. Voor ons is deze super-competitieve omgeving de ideale plaats om onze producten te testen en nòg beter te maken. Dankzij de MXGP’s kunnen PANOLIN en onze partners over de hele wereld onze technologie tonen aan rijders en fans,” legt Patrick Lämmle, CEO van PANOLIN International Inc. uit. Om die passie en prestaties samen te brengen, konden we niemand beter wensen dan 24MX Honda Racing! Ze zijn wereldklasse in wat ze doen en ze wonnen eerder al GP’s en verschillende nationale titels.”

24MX Honda Racing zal dagelijks gebruik maken van PANOLIN’s Moto gamma van smeermiddelen-en onderhoudsproducten, waaronder ook de hoog aangeschreven Off Road 4T Top Race oil. Getteman en Boog beginnen komend weekend aan hun 2014 WK campagne op de Losail MX baan in Doha, Qatar.

Kijk hier voor meer informatie over PANOLIN: http://www.panolin.nl

Foto’s: Marcin Kin, Plan-B