X

De Talon DID wielsets bij 24MX

Het beste wiel op de markt! Nu voor de allerbeste prijs!

De as van een TALON wiel is gedraaid uit een stuk hoogwaardig aluminium en worden hier gecombineerd met de beste velgen op de markt van het Japanse DID. De wielen worden gemonteerd in Scandinavië. Omdat de kwaliteit van het wiel een prestigezaak is voor de monteur hebben alle spaken de exact juiste lengte, dit geeft een stabieler wiel met betere sterkte! Het wiel wordt in een jigg gemeten met een maximale tolerantie van 0,5mm.

De spaken en nippels zijn gemaakt van roestvrijstaal, natuurlijk van de hoogste kwaliteit. De maat van de aangegeven combinatie is in inch x breedte.

De elite binnen de motorcross-, enduro- en supermotardwereld maakt gebruik van de wielen van TALON.

Natuurlijk zijn de afstandhouders inbegrepen en is het wiel klaar voor gebruik zonder enige aanpassing.

Talons gepatenteerde 3-X gekruiste spaakpatroon is significant stabieler dan het traditionele, of alle andere concurrerende wielen. Het 3-X gekruiste spaakpatroon geeft u een duidelijk stabieler wiel dat minder buigt onder krachtige belastingen zoals acceleratie en harde landingen. Dit geeft een betere grip bij acceleratie en een constant betere stabiliteit.

Vergeleken met een traditioneel 2-X gekruiste spaakpatroon:

Een traditioneel spaakpatroon heeft bijna horizontaal gemonteerde spaken. Dit zorgt ervoor dat spaken en daarmee het wiel onder zware belasting zich licht buigen. Een buigend wiel geeft zowel slechtere grip als slechtere stabiliteit.

Talons gepatenteerde spaakpatroon geeft u:

– Langere levensduur

– Betere grip bij acceleratie

– Betere stabiliteit bij harde landingen.

Geintresseerd ? Check dan nu deze actie bij 24MX ! Je kan de set nu kopen voor 712,95€ ipv 1017,95€ !