X

Een prima crosshelm tegen een super prijs op 24MX!

Op zoek naar een degelijke, goed uitgeruste motorcrosshelm tegen een uiterst scherpe prijs? Lees dan vooral verder want de Raven Airborne heeft flink wat troeven in huis!

Koop nu op 24MX

Een goede helm is essentieel, daar bestaat geen twijfel over. De uitdaging is natuurlijk om een helm te vinden die comfortabel is, van goede kwaliteit én tegen een redelijke prijs. Het is alom bekend dat online winkel 24MX een breed assortiment motorcross- en enduro producten aanbiedt tegen scherpe prijzen.

Van protectie over crosskleding tot gereedschap, banden en accessoires, kortom alles wat je nodig kunt hebben om volop van jouw volgende mx avontuur te genieten en je prestaties te verhogen. Als je toevallig een nieuwe helm nodig hebt, lees dan de Raven Airborne Split jou te bieden heeft!

Degelijk en tòch licht

Hoewel Raven Sports vrij jong is, groeit de populariteit van het Zweedse merk dag na dag. Het is dus geen wonder dat het merk zich richt op het doordachte, goed ontworpen producten van hoge kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen. En de Airborne Split is er één van.

Deze helm weegt slechts  1,35 kg, maar de constructie is solide en duurzaam. De thermoplastische schaal zorgt voor een perfecte balans tussen sterkte en licht gewicht zodat u zich comfortabel voelt en geniet van elke minuut. Bovendien zorgen meerdere luchtinlaten en -uitlaten voor ventilatie en koeling. Daardoor kunt u zich concentreren op de uitdaging en niet op de hitte. De helm heeft ook een uitneembare voering van anti-microbisch materiaal, zodat je hem altijd schoon kunt houden.

Als u op zoek bent naar een kwaliteitshelm voor een zeer redelijke prijs, moet u nu de speciale Raven Airborne Split pagina bekijken, en vergeet zeker de reviews niet te checken. Zoveel rijders van over de hele wereld kunnen het niet fout hebben.