X

Twenty remblokken: beter remmen voor minder geld!

Natuurlijk is het leuk om veel power te hebben. Toch gaat er niets boven een veelzijdige crossmotor die zowel op rechte stukken, als in bochten en in de lucht goed presteert. Net zoals goede remmen net zo belangrijk zijn als acceleratie!

Daarom hebben ze bij Twenty het fenomeen ‘stopkracht’ in de motorcross grondig onderzocht. Na gesprekken met rijders, monteurs en ingenieurs heeft Twenty zelf remblokken ontwikkeld. Deze remblokken blijven hun werk doen, of het nu droog of nat is. Zeker de voorrem, normaal goed voor zo’n 70% van het verminderen van de snelheid, verdient jouw aandacht. Wist jij dat je door de juiste remblokken energie kan sparen, en opgepompte armen kan vermijden? Om nog maar te zwijgen van hoe je op jouw onderdelenbudget kan bezuinigen! De prestaties van jouw remmen zijn bovendien cruciaal om snel én met vertrouwen rond te gaan.

Gesintered VS. Semi gesintered

Sinteren is een productieproces waarbij materiaalkorrels worden samengebracht onder hoge temperatuur en druk. In het geval van remblokken wordt zo de wrijving en de duurzaamheid verbeterd. Twenty Gesinterde Race Long Life remblokken werden ontwikkeld om de best mogelijke combinatie van remgrip en levensduur te leveren:

– De volledig gesinterde samenstelling wordt geproduceerd uit de beste materialen en zorgt voor een hogere duurzaamheid tegenover conventionele coating
– Uitzonderlijke resultaten, zelfs aan hoge temperaturen en de allerzwaarste belasting!
– De sinter-techniek van Twenty staat garant voor een maximale levensduur

De Twenty gesinterde Race Long Life remblokken zijn beschikbaar voor voor en achter aan €18.90, ze worden per paar verkocht.

Als alternatief biedt Twenty de Sinter Semi Metal remblokken aan. Deze populaire remblokken bieden een goede combinatie van remgrip en levensduur:
– Goed bestand tegen slijtage
– Constant prestatieniveau, ook onder zware belasting en bij hoge temperaturen.
– Minder duur dan volledig gesinterde remblokken.
– Stiller dan volledig gesinterd

De Twenty Sinter Semi Metal remblokken, worden per paar verkocht. Zowel voor als achter kosten ze slechts €13.90. Twenty producten worden exclusief door 24MX.be verkocht.