X

Test zelf de Freeride E! 25/09 Zolder

De toekomst van de crossmotor wenkt. En die toekomst wordt elektrisch ! KTM is op dit vlak een pionier. Met de Freeride E hebben we namelijk een motor ontwikkeld die vernieuwende technologie, hoogstaande prestaties en ecologie verenigt.

Wij stellen u voor om het elektrische crossen zelf te ontdekken. Aanstaande donderdag 25 september kan je de beroemde Freeride E immers zelf komen testen op het E-MX Circuit van Zolder. Op het volledig vernieuwde circuit wordt een deel voorzien waar je maximaal kan profiteren van wat de KTM Freeride E te bieden heeft.

Tussen 17u en 19u krijgt elke piloot de mogelijkheid om gratis kennis te maken met deze fantastische machine gedurende sessies van 10 minuten. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, raden we aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de Vlaamse Freeride-E specialist Racing Center, om jouw testrit te reserveren.

Het E-MX circuit van Zolder bevindt zich binnen het wegcircuit van Zolder. De toegang is eenvoudig; rijd door de paddock verder langs het pitgebouw en ga vervolgens links waar je het E-MX circuit, omgeven door zonnepanelen, ziet liggen.

GPS Adres: Circuit Zolder, Terlaemen 30, 3550 Zolder

Inschrijvingen:
Racing Center, Middelmolenlaan 12-16, 2100 Deurne
Tel.: +32 (0)3.324.39.80, E-mail: info@racingcenter.be