X

Dean Ferris met Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing in de MXGP in 2015 !!!

Het Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing team van voormalig wereldkampioen 500cc Jacky Martens, heeft bekent gemaakt dat de Australiër Dean Ferris heeft getekend voor de MXGP in 2015. Ferris zal dus het volledige MXGP seizoen onder de vleugels van Jacky Martens te komen zitten.

Wlvo Nestaan Husqvarna Factory Racing is het officiële fabrieksteam van Husqvarna in de MX2 klasse. Aleksandr Tonkov is dan ook de enige rijder die een contract heeft met het team in de MX2. Om ook mooie resultaten te scoren in de MXGP klasse heeft het team dus een overeenkomst getekend met Dean Ferris. De snelle Australiër won in 2013 nog de Grand Prix van België in de MX2 en is voor 2015 misschien wel een potentiële podium finisher. Het team is dan ook blij om met Dean te kunnen samenwerken.

Jacky Martens :“We gaan weer werken voor mooie resutaten neer te zetten en met Aleksandr Tonkov en Dean Ferris is dat zeker mogelijk. Dean was wel echt geïnteresseerd om in ons team te komen rijden, zodat we dat samen met Husqvarna hebben besproken en hem zo een plaats te geven in het team voor volgend jaar. In onze structuur kan je vechten voor podiumplaatsen end at is wat we met Dean willen bereiken volgend jaar. We houden nog steeds een optie open voor een andere top rijder in de MX2 klasse voor 2015.

Foto : Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing
Tekst : @Kris…