X

Twenty introduceert ‘s werelds lichtste voetsteunen!

Lichter, sterker en beter. Is dat niet wat iedereen wil voor alle vervangonderdelen? Twenty heeft goed geluisterd naar de verwachtingen van toprijders over de hele wereld. Het resultaat is de gloednieuwe Superlite Titanium voetsteun. De Twenty Superlite Titaniums bieden de prestaties en het gevoel van fabrieksonderdelen tegen een fractie van de prijs!

Doordat ze slechts 110 gram per stuk wegen, bespaar je met Twenty’s Superlite Titaniums waanzinnig veel gewicht tegenover originele voetsteunen. Jawel, dat is een totaalgewicht van ongeveer een derde in vergelijking met standaard voetsteunen. Hiermee is de Twenty Superlite Titanium dan ook de lichtste productie voetsteun ter wereld!


Voetsteunen zijn één van de weinige contactpunten tussen rijder en motor. De brede basis, 55mm, en de scherpe tanden van de Superlite Ti’s geven de grip en controle die je zelf moet ervaren om te geloven. Het open design laat modder door zodat een minimum aan modder aan je voetsteunen blijft kleven.

Sommige merken gebruiken net zozeer exotisch en lichtgewicht titanium voor hun voetsteunen, maar Twenty gebruikt een absoluut uniek productieproces. De Twenty Superlite Titanium voetsteunen worden in een drukkamer gegoten uit vloeibaar 6Al-4V. Hierdoor worden  microscopische barstjes, luchtbellen en naden vermeden. Doordat geen nekele lasnaad nodig is tijdens de productie zijn deze voetsteunen niet alleen extreem licht maar ook extreem duurzaam.

We zouden niet verbaasd zijn als deze voetsteunen binnenkort opduiken op de motoren van héél snelle rijders!


Twenty Superlite Titanium specificaties

  • 6AL-4V Titanium
    – 55mm breed
    – Superlicht, amper 110g
    – Ongelofelijke grip
    – Extreem duurzaam
    – Made in the USA
    – Afwerking en kwaliteit op ‘factory’ niveau

Prijs: €223,99

Twenty MX producten worden exclusief verkocht via 24MX.be