X

PR: CreyMert Racing zet tweede seizoen in!

CreyMert Racing zet zijn tweede seizoen in met één grote opvallende verandering, het team stapte in de winter over van KTM naar Honda. Op die Honda CRF250 machines zullen we Ingvi Bjorn Birgisson (IJsland), Anton Gole (Zweden) en Ludovic Brevers (België) vinden, ze zullen het team ook vertegenwoordigen in het EMX 250 kampioenschap. Daarbij zullen ze, op uitzondering van Anton Gole die het Zweeds kampioenschap betwist, het ONK en BK Kampioenschap rijden.

CreyMert racing: Ingvi Bjorn Birgisson reed vorig jaar ook bij ons in het team en we zien vandaag de dag dat hij sterker voor de dag komt als vorig jaar. Anton Gole en familie hebben we vorig jaar leren kennen toen hij in Lommel het EK betwiste en daarbij zwaar ten val kwam. Daarbij verbrande hij zijn linkerarm/hand. Na 2 transplantaties en een zware revalidatie wordt hij klaargestoomd voor het nieuwe seizoen en kijken we uit naar wat hij in zijn mars heeft. Ludovic Brevers, kon je vorig seizoen ook vinden in ons team, hij is echter zeer lang gekwetst geweest. Hij heeft zijn winterprogramma positief afgerond en is klaar om zijn seizoen te beginnen.

Wij hopen op een blessurevrij seizoen met hopelijk een podium. Dat supergevoel van een podiumplaats hebben we vorig jaar gehad en smaakt naar meer! Langs deze weg willen wij al onze sponsors bedanken, zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan!

































Foto credits Gino Maes