Zaterdag fpcna en zondag BMB + EK oldtimers in Frasnes lez Anvaing

Zaterdag fpcna en zondag BMB + EK oldtimers in Frasnes lez Anvaing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend staat er in Frasnes les Anvaing de zesde bmb cross van het seizoen op het programma. Op een prachtige natuurlijke en oldschool omloop zullen er punten te rapen zijn voor alle BMB klassen en de challenger trophy. Alsook zal het Europees kampioenschap oldtimers aan de start verschijnen, zo is er een twinshock en pre 90 evo klasse. Aan deze oldtimer wedstrijd zullen niet de minste namen aan mee doen. Zo is de 500cc wereldkampioen van 1979 Graham Noyce aanwezig, alsook Werner Dewit, Jurgen Vannooten, Brik Schelfaut, Arnaud Wauters en tal van buitelandse oldtimer toppers.

De organisatie heeft ook kosten noch moeite gespaard om het circuit perfecte staat te brengen. Met het zware geschut werd er onkruid en dode struiken gewied en werd er een circuit gebouw rond de aanwezige natuur. Heeft dit jullie al warm gekregen? Dan gaan jullie wellicht helemaal uit jullie dak bij het onderstaande filmpje van tijdens de baantest.

Betreffende alle praktische informatie wil ik jullie graag doorverwijzen naar de prachtige 3-talige website van de organisatie!

affiche2015final

Tekst + artikelfoto: Frederik ‘VePix’ Van Eeckhoven

Uw reacties