X

LAATSTE OPROEP VOOR BUSREIS VANUIT BELGIE NAAR MXGP ASSEN

Met “The Art of Motocross” vanuit België naar MXGP Assen. Laatste dagen om in te schrijven. We hebben tot en met vandaag 10 fans die hebben betaald.Het gerenommeerde race circuit van Assen gelegen in het Noorden van de Nederlandse provincie Drenthe zal op zaterdag 29 en zondag 30 augustus gastheer zijn van een MXGP. Eind augustus nadert het kampioenschap met rasse schreden het einde van de 18 proeven, tellende voor het wereldkampioenschap.

Assen ligt niet zoals Valkenswaard en zelfs Lierop op een boogscheut van de Belgische grens. Vanuit Oostende krijg je ongeveer 400 kilometers voor de wielen en vanuit het Lommel is de afstand nog steeds goed voor 260 kilometers.

Toch wil “The Art of Motocross Magazine” een extra inspanning doen om meer mensen terug naar de Grand Prix omlopen te krijgen. Wie er tegenop ziet om de hele afstand zelf te moeten rijden, graag een pintje drinkt op een wedstrijd maar dit moet laten omdat de Nederlandse arm der wet meestal met een vergrootglas aan de uitgang van het race circuit staat, of omdat zijn of haar auto nog meer durft te drinken dan zijn baasje, biedt “The Art of Motocross” de perfecte oplossing.

Om de prijs zo democratisch mogelijk te kunnen houden opteren we om op zondagmorgen af te reizen en op zondagavond huiswaarts te keren. Hierdoor kan je als MX liefhebber besparen op een extra nacht die je anders op hotel moet doorbrengen.

PROGRAMMA ZONDAG 30 AUGUSTUS
Vanuit Lommel (MX circuit Heeserbergen) naar MXGP Assen
Touringcarbedrijf DE WILG

5-6 u :Ontbijt (spek met eieren en koffie)
6.15 u : Vertrek aan de kantine van het Lommelse crosscircuit, parking vlakbij de kantine.
9.15 u : Aankomst aan het race circuit te Assen, verdeling inkomtickets en officiële programmaboekjes, bus zet de groep zo dicht als mogelijk af bij de ingang van het circuit.
18.30 u : Bus vertrekt aan het race circuit van Assen terug naar Lommel.
21.30-22 u : Aankomst aan de kantine van het Lommelse crosscircuit.

PAKKET PRIJS VOLWASSENE 83 euro
PAKKET PRIJS KINDEREN (5 tot 15 jaar) 49 euro

Inkomticket (inclusief tribunes)
Ontbijt spek met eieren en koffie
Parking aan kantine
Busreis Lommel-Assen-Lommel+uitstap en instapplaats zo kort mogelijk bij inkom van het MXGP circuit.
Officiëel MXGP Assen programma (waarde 6 euro)
“The Art of Motocross” attentie
Drank in de bus is verkrijgbaar maar niet inbegrepen in de pakketprijs.

BELANGRIJKE INFO

De busreis gaat enkel door als er een minimum 35 personen hebben ingeschreven en betaald. Indien dit aantal niet voor 16 augustus gehaald wordt, worden de betalingen teruggestort op de rekening van de rechthebbende.

Alle ingeschreven personen worden per e-mail op de hoogte gebracht over het programma of indien er zich onverwachte veranderingen aandienen.

Deze organisatie is een samenwerking tussen touringcarbedrijf DE WILG, organisator MXGP Assen, de uitbaters van MX kantine Lommel, Pictures4health vzw en “The Art of Motocross Magazine”.

Stefan Geukens, uitgever van “The Art of Motocross” en Canon Ambassador in Sportfotografie is de stuwende kracht achter dit initiatief.

Inschrijvingen of meer informatie voor dit unieke aanbod kunnen gebeuren via “The Art of Motocross”.

Voor info of bestelling Stuur een mail naar info@theartofmotocross.eu

Duidelijke vermelding van NAAM-ADRES-LAND-AANTAL VOLWASSENEN/KINDEREN – telefoonnummer

Het overmaken van het inschrijvingsgeld kan via www.taomxboutique.eu of een bankoverschrijving kan op volgende rekeningnummers.

The Art of Motocross België
IBAN: BE74 7310 2133 3507
BIC: KREDBEBB

The Art of Motocross Nederland
IBAN: NL32 RABO 01054 190 79
BIC: RABO NL 2U

“The Art of Motocross Magazine”
Olmsebaan 260
2450 Meerhout
België

Contactnummer uitgever Stefan Geukens :0032 (0)496 555 339