X

Win 1 van de 50 ALLERLAATSTE deelnametickets voor de RedBull Knockout!

Op zaterdag 28 en zondag 29 november is het fameuze strand van Scheveningen opnieuw het decor voor de grootste en zwaarste strandrace ter wereld.

Om de RED BULL KNOCK OUT te kunnen finishen, hebben de deelnemers lef, uithoudingsvermogen en pure snelheid nodig. De beachrace is loodzwaar door het zachte, diepe zand, de lengte van de wedstrijd en de opkomende vloedlijn. Welke motorcrossers blijven overeind en halen de finish?

De deelnemerslijsten zijn al lang afgesloten, niemand kan zich nog inschrijven voor deze unieke race. Maar dankzij MxMag.be en RED BULL maak je alsnog kans op 1 van de 50 allerlaatste deelnametickets (waarde 75 euro per ticket). Ben je minimum 18 jaar, Belg, heb je een crossmotor en transponder, dan kan je deelnemen via: redbull.be/knockout

Al wat je moet doen is het online formulier invullen en de beste, leukste, meest spectaculaire actiefoto van jezelf uploaden. Stefan Everts zelf zal de beste, meest coole en originele inzendingen belonen met een gratis startplaats voor de RED BULL KNOCK OUT beachrace. De wedstrijd loopt nog tot 30 oktober.