X

De Acerbis kwaliteit!

In de marge van de EICMA toont het Italiaanse ACERBIS graag nog eens wat ze allemaal in huis hebben! Met hun X-flex kledinglijn en de daarbij horende X-Flex technologie komt ACERBIS met kleding die volledig bestaat uit elastisch materiaal! Daarnaast is de ‘Carbon Helmet’ het kroonjuweeltje van de helmenlijn van de fabrikant! Met de schaal die bestaat uit, hoe kan het ook anders, carbon is deze de lichtste helm uit de ACERBIS familie.

Eens we over veiligheid gesproken hebben kunnen we ook voorbij het uitgebreide assortiment van lichaamsbeschermers. Het kiezen van een perfect zittende en niet hinderend harnas is, door de mogelijke verplichting die FIM CMS President Tony Skillington wil invoeren voor het dragen van lichaamsbescherming, belangrijker dan ooit. Maar in het assortiment van ACERBIS vind u o.a. de MX Soft Pro Body Armour, de COSMO 2.0 Body Armour en nog vele andere. Daarmee zit er in de catalogus van ACERBIS zeker wel een geschikt harnas voor elk soort piloot.

Indien u nog opzoek bent naar kwalitatieve sportsokken dan zijn de compression socks een echte aanrader. Dus zoals u ziet heeft ACERBIS alles in huis om van u een tevreden man of vrouw te maken!