X

Marvin Musquin wint de Red Bull Straight Rhythm 2016

Marvin Musquin heeft de derde editie van de Red Bull Straight Rhythm in Pomona-Carlifornia gewonnen. Nadat Muisquin ook al in 2014 de 250 Class op zijn naam zette, pakt de Fransman nu ook de zege in de 450 Class. Het was natuurlijk al voor de start al duidelijk dat de winnaar uit het Red Bull KTM kamp moest gezocht worden, enkel was het afwachten wie het ging worden.

Bij de laatste vier rijders in de halve finales zaten dan ook drie Red Bull KTM rijders met Ryan Dungey, Marvin Musquin en nieuwkomer Trey Canard. De vreemde eend in de bijt was Kawasaki rijder Josh Hansen. De eerste halve finale ging tussen Marvin Musquin en Trey Canard waar als eerste Musquin over de finsh kwam. In de tweede halve finale was het Ryan Dungey die de zege pakte voor Josh Hansen.

In de Finale kregen we dus een strijd tussen Marvin Musquin en Ryan Dungey. De Fransman Musquin startte sterk maar Ryan Dungey liet dit niet zo maar begaan en kwam halfweg even lang zij maar toch was het Marvin Musquin die de derde editie van de Red Bull Straight Rhythm op zijn naam zette. In de 250 Class ging de zege naar Shane McElrath die Troy Lee Designs KTM teamgenoot Mitchell Oldenberg klopte in de finale.

450 Class Final: Top 3
1st Marvin Musquin
2nd Ryan Dungey
3rd Josh Hansen

250 Class: Final Top 3
1st Shane McElrath
2nd Mitchell Oldenburg
3rd Jordon Smith

Tekst : @Kris…
Foto : Red Bull