X

AXO en Everts terug bij elkaar in het Suzuki World MXGP

AXO heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met 10-voudig wereldkampioen en voormalig AXO rijder Stefan Everts en het Suzuki World MXGP team. De rijders uit het team Kevin Strijbos en Arminas Jasikonis zullen dus te zien zijn in de nieuwe 2017 kledinglijn van AXO in het MXGP wereldkampioenschap.

Stefan Everts : “Gelukkig om terug bij AXO te zijn, het is thuiskomen zoals met Suzuki. Ik won mijn eerste 250 titel in 1995 met de paarse AXO klediij en dat zal ik nooit vergeten. In de tussentijd zijn er wel een heleboel dingen veranderd voor ons beiden. Mijn doel is een bijdrage te doen aan het merk AXO en ze te helpen met de promoten van hun kledij op de best mogelijke manier. Plus wat bij te dragen tot de ontwikkeling van de kledij tot het hoogste level. We kijken al samen uit naar een spannend race-seizoen.”

Valentina Zago, Managing Director van AXO : “Het is een genoegen en een eer om terug te kunnen samen werken met Stefan Everts nadat we in 1994 en 1995 al twee seizoen samen hebben doorgebracht. We besloten om terug een samenwerking te doen met hem en het team omdat we denken dat zijn ervaring als rijder en als groot kampioen een motivatie kan zijn voor zijn rijders en voor ons in termen van het ontwikkeling en testen van nieuwe producten.”

Tekst : @Kris…
Foto :Suzuki