X

Muc-Off maakt jouw bike weer nieuw!

Misschien heb je ze al wel eens gezien. We hebben het over die gekke roze flesjes! Muc-Off reinigings-, verzorgings- en smeerproducten vallen echter niet alleen op door hun verpakking. Want motorcrossers, enduristen, mountainbikers en autoliefhebbers over de hele wereld zweren bij Muc-Off. Goed nieuws dus dat Muc-Off voortaan makkelijk te verkrijgen is in heel Nederland, België en Luxemburg!

Sinds vorige maand verzorgt Bihr namelijk de distributie van Muc-Off. Het productgamma van Muc-Off werd zorgvuldig getest en ontwikkeld. Dit resulteert in een uitgekiende strategie om jouw motor als nieuw te houden, zowel qua uitzicht als prestaties. Bij Muc-Off noemen ze dit hun drie-stappen aanpak: schoonmaken, beschermen en smeren. Voor de dichtstbijzijnde motorzaak in jouw buurt die Muc-Off verkoopt, kan je de handige dealer locator van Bihr gebruiken.

In Europa maakte o.m. het Monster Energy Dixon Racing Team gebruik van Muc-Off. We kunnen niet wachten om de verschillende Muc-Off producten zelf te testen. Wordt vervolgd!

Foto’s: Muc-Off