X

Probeer de Twin Air Powerflow kit!

Zowel mens als machine hebben voldoende lucht nodig om te kunnen presteren! Twin Air kan je alvast helpen om de prestaties van jouw motor te verbeteren. De bewezen Twin Air Powerflowkit zorgt namelijk voor meer lucht en dus extra pk’s. Veel tuningsonderdelen beloven veel, maar zijn complex, duur en bieden weinig werkelijk meetbaar voordeel. De Powerflow kit is anders en werkt écht.

Zoals bij al haar ontwikkelingen maakte Twin Air gebruik van haar gesteunde rijders en teams in de GP’s en in de AMA om dit product te optimaliseren.  De Powerflow kit ontstand uit een eenvoudige vaststelling: zelfs de beste filter ter wereld kan niet naar behoren werken als er een lek is in de afdichting van de airbox.  De originele luchtfilderhouder wordt bij de Powerflow kit vervangen door een aluminium exemplaar. Hierdoor krijg je een lekvrij, volledig-afgedichte pasvorm. De stijve, lichtgewicht aluminium luchtfilterhoulder is eenvoudige oplossing die in de praktijk voor een wereld van verschil zorgt!

Ga vandaag nog langs bij jouw dealer of bestel een Twin Air Powerflowkit bij jouw favoriete webwinkel. Voor meer informatie over Twin Air ga je naar www.twinair.com