X

Download de nieuwe MotoHead!

De vierde editie van de GRATIS MotoHead magazine App is net uit! MotoHead is een schitterend online magazine met veel aandacht voor de Britse scene, maar ook MXGP, Supercross en andere verhalen… En vooral heel veel schitterende foto’s!

In dit nummer van MotoHead krijg je een eigenwijze kijk op de eerste GP’s van het seizoen, een profiel van Kristian Whatley, één van de favorieten in het Maxxis British championship dat dit weekend in Culham begint. Verder o.m.een knappe terugblik op de Britse Arenacross serie, een voorstelling van het unieke SR75 World Suzuki Team dat zowel in Engeland, Frankrijk als de VS actief is én de ‘Speed secrets’ van drievoudig Arenacross Kampioen Thomas Ramette. Handig om te weten voor wie wil winnen in Goes, Zuidbroek of Schijndel 😉

Je kan MotoHead lezen op jouw iPhone of iPad. Elk nummer kan je downloaden om offline te lezen zodat je MotoHead overal kan meenemen! Dus waarom ook de voorgaande nummers niet downloaden? Veel ruimte neemt MotoHead niet in beslag en hey het is helemaal gratis dus waarom niet! Je kan de Apps downloaden via één van deze platformen:

Apple App store: http://apple.co/2evTvpv
Google Play store: http://bit.ly/2fgFZo9
Amazon App store: http://amzn.to/2fA0g6e