X

Voorbeschouwing VLM Ranst

Nico & Glenn Van Der Schraelen van het VDS MX Team ontvangen dit weekend in Ranst de JMS en VLM rijders. Op zaterdag is er naast de gebruikelijke jeugdreeksen ook ruimte voorzien voor de oldtimers. Kampioenschapsproeven zijn er voor Recreanten, Juniors open, Nationalen Open en zijspannen.

Na de dominantie van Cédric Grobben vorige week in Meerhout mogen we dit weekend in Ranst weer een open strijd verwachten! Grobben rijdt in Duitsland immers de tweede ronde van de ADAC MX Masters.

Keerbergenaar Kenny Janssens prijkt hier niet toevallig op de openingsfoto want de KTM piloot zit in uitstekende doen. Maar eigenlijk zijn er minstens een handvol kanshebbers bij de Inters MX1 van Steve Seronval over Wesley Verheyen, Jens Van Meer en Wouter Van Massenhoven… Allemaal kunnen ze meedoen voor de eindzege! En wat te denken van Dietger Damiaens die in Meerhout zijn start bij de VLM niet miste met een mooie derde plaats in de eerste manche.

Ook in de MX2 zou het wel eens spannend kunnen worden. Dieter Vromans liet immers al zien dat hij niet hoeft onder te doen voor Jonathan Banken. Tel daar Jordi Van Mieghem, Kevin Schellens en David Cools bij en dan is het spektakel verzekerd. Allen naar Ranst dus!

GPS adres: Wijnegembaan, 2520 Ranst (aan Q8)
Opgelet: Voor  wie van Turnhout-Eindhoven komt in Oelegem kan je NIET van de autosnelweg. Je verlaat beter de  autosnelweg in Zoersel daarna volg je Zandhoven -> Massenhoven -> Broechem