X

MON: Galvincup gaat verder op Tweede Pinksterdag!

Tweede Pinksterdag belooft spectaculair te worden, want dan gaan de beste rijders van MON met elkaar de strijd aan tijdens de tweede race voor de Galvincup in Stevensbeek.

Naast hun eer, staan er ook grote geldbedragen op het spel.

Nog steeds kans op de hoofdprijs

Denk jij dat je tot de Nederlandse crosselite behoort, heb je een MON-startbewijs bij de Inters en kun je aan het eind van het seizoen wel een mooie bonus gebruiken? Schrijf je dan alsnog in voor de Galvincup! Dat kan met een mailtje naar info@mon.nl, maar ook door je ter plekke te melden.

De eindstand wordt namelijk berekend op basis van 4 van de 5 wedstrijden, dus als je de race in Boekel hebt gemist maak je nog steeds kans op de hoofdprijs van € 3.000,-! Of één van de andere geldbedragen, die tot en met de 20ste plaats worden uitgereikt. Diverse sponsors hebben in totaal meer dan € 12.000,- prijzengeld bij elkaar gebracht.

Heb je nog geen startbewijs in één van MON’s Interklassen? Zorg dan dat jouw complete aanvraag voor donderdag 1 juni 12:00 uur door jouw club is ingediend, als je mee wilt doen aan de Galvincuprace in Stevensbeek. In die Noord-Brabantse plaats zijn het gehele Pinksterweekend motorcrosswedstrijden, voor jong en oud, voor start- en trainingsbewijshouders, inclusief twee NK’s en een EK! De eerste ronde van de Galvincup in Boekel werd gewonnen door Filip Bengtsson voor Lars Van Berkel en Sven van der Mierden.

Meer informatie (ook voor toeschouwers) vind je op www.mon.nl

Foto: Huub Munsters