X

Sidi lanceert Crossfire 3 SRS Tony Cairoli Limited edition!

Sidi leverde in het verleden al erg coole unieke, one-off laarzen voor Tony Cairoli. Die laarzen waren helaas niet te koop. Deze keer komt het Italiaanse merk echter met de Crossfire 3 SRS Tony Cairoli Limited Edition op de proppen én die kan je gelukkig wel kopen. Nèt nu Cairoli aan de leiding staat in het WK! Dàt kan geen toeval zijn.

Van de Limited Edition Tony Cairoli gaat Sidi maar één lot produceren. Hierdoor is het dus een echt collector’s item!  Of je er ook echt mee gaat rijden, moet je maar zelf beslissen. Anderzijds ligt de prijs amper 10€ hoger dan die van de standaard laars.

De zool is demonteerbaar op twee plaatsen en dus niet meer in zijn geheel, door middel van 4 vijzen (i.p.v. 17). Deze verwijderbare zool laat toe om nèt die delen te vervangen die door agressief contact met de voetsteunen het snelst verslijten. De Sidi Crossfire 3 SRS Tony Cairoli LE is ook maximaal vergrootbaar ter hoogte van de kuiten.

Deze laars beschikt over twee scharnierpunten:

  • De hyperextensie blokkering die er met de nieuwste technologie voor zorgt dat de enkel en de achillespees niet kunnen overstrekt worden.
  • Het tweede articulatiepunt bevindt zich op het been en verbetert de pasvorm rond het been van de rijder.

Kleuren: geel fluo / blauw
Beschikbare maten: 40 -> 47
Aanbevolen publieksprijs: 519,00 €
Beschikbaar: eind 2017

In België en het Groot-Hertdogdom-Luxemburg wordt Sidi exclusief gedistribueerd door Ipstore. Zoek hier de dichtstbijzijnde Sidi dealer in jouw buurt.